Na rojstnodnevni zabavi je bila foto stojnica pika na i

Zopet je leto naokoli in spet je prišel rojstni dan od moje tašče, pri kateri pa imam vedno problem, kaj bi ji kupila za darilo.

Na koncu se itak vedno odločimo vzeti nekaj nevtralnega, kot je šopek rož in pa kuverta z denarjem ali darilnim bonom. Od vseh idej ki jih izberemo na kup, je na koncu vedno to še najboljša odločitev, saj konec koncev, je še to najboljše, saj si tako lažje izbere nekaj po svojem okusu. No, letos smo dodali še eno majčko z napisom, da naredimo še malce smeha.

Na rojstnodnevni zabavi je bila foto stojnica pika na i

Ko smo prišli na zabavo in smo se počasi začeli zunaj pred vhodom zbirat in pozdravljat še ostale sorodnike s katerimi se tudi nisem že dolgo videla, sem opazila, da pod streho stoji foto stojnica. Bila sem kar presenečena, saj res nisem pričakovala, da bi bila foto stojnica na njenem rojstnem dnevu. A očitno sem se motila in res je prav lepo presenetila. Ko smo se vsi zbrali smo se še lepo razvrstili po sedežnem redu, ter pojedli kosilo, ki so ga pripravili in sestavili. Nato je sledil program, po programu, pa smo bili vsi vabljeni še na foto stojnico. Tako so se tam slikali posamično, in pa skupinsko.

Tako smo foto stojnico tudi hitro izkoristili, tudi za osebne spomine, saj smo se tako dosti pofotkali po parih in po teh skupinicah, ki smo se najbolje družili skupaj. zraven stojnice, pa sta bila še prijetna gospa in gospod, ki sta nam tudi razvila fotografijo, in pa pomagala z aparatom, pri nastavljanju ponovnega fotografiranja. Prav tako je zraven stala škatla z vsemi foto rekviziti, kar je pa dodalo še ogromno smeha na našem fotošutingu.

Foto stojnica je bila res prava atrakcija na rojstnem dnevu, saj se je kar nekaj skečev zgodilo ravno pred fotoaparatom. Prav tako je bilo zabavno gledati tudi druge, kako so se fotografirali. Bilo je res super praznovanje.